Skal din virksomhed have ny vaskemaskine? Så læs med her!

Vi kender det alle sammen fra hjemmet; tøjvask! Det er en uendelig cyklus og det er sjældent sjovt at vaske tøj. Men det er ikke kun i hjemmet, der kan være brug for at vaske, – også på arbejdspladsen kan vasken hobe sig op med mange andre ting end blot tøj. Det kan være arbejdshandsker, karklude og meget andet, som din virksomhed har behov for at få vasket ofte. Virker det uoverskueligt at stå med vask fra en hel arbejdsplads, og har din virksomhed behov for mange vaske, mange gange om dagen? Så er en Industri vaskemaskine måske løsningen.

Hvorfor vælge en industri vaskemaskine?

Men hvorfor egentlig vælge end industri vaskemaskine frem for en almindelig? En industri vaskemaskine kan klare større og flere vaske end en almindelig maskine, som den de fleste har i hjemmet. Da den er beregnet til store virksomheder, der har rigtig meget vask, kan den køre nærmest i døgndrift. Desuden kan den holde til grovere og mere rustikke ting end en almindelig maskine. Dette kunne for eksempel være arbejdssko eller store tunge arbejdsjakker. En ekstra lille godbid ved at anskaffe sig en industri vaskemaskine er, at den er billigere i drift end en almindelig vaskemaskine.

Lidt om vaskemaskines historie

Før vaskemaskinens fremkomst omkring midten af 1800-tallet, blev alt vask klaret med håndkraft og med viden om, hvor meget vask en familie kan have i dag, kan man nok sige sig selv, at det var et fuldtidsarbejde at vaske dengang! Der var endda kvinder ansatte nogle steder til at vaske tøj hele dagen, – de såkaldte vaskekoner. Den første vaskemaskine var uden motor og skulle stadig benyttes ved håndkræft. Først senere kom den elektriske som vi kender den i dag. Og siden er den blevet udviklet, så den i dag findes til forskellige formål, for eksempel industri vaskemaskinen!