Find de rigtige udstyr til strømpeforing

Hvornår er det nødvendigt med strømpeforing?

Strømpeforing er en teknik der bruges til at skabe et nyt rør inden i et defekt rør. Det kan være at der er rødder der er gået ind og lavet skader på rørene, det samme kan rotter eller sågar ting fra husholdningen. Uanset hvad er strømpeforing en metode man bruger, når man gerne vil undgå et stort rod med opgravninger, men i stedet komme ind i rørene med det rigtige udstyr. Selv små skader er en fordel af reparere, da man på denne måde kan forebygge at skaderne bliver større.

Hvad skal man bruge til en strømpeforing?

For at opnå den bedst mulige beskyttelse af sine hænder, bør man købe beskyttelseshandsker, som er særligt fremstillet til at beskytte mod de kemikalier, som man gør brug af ved en strømpeforing. Desuden skal bruges en inverteringstromle, som skal kunne tilsluttes til vand. En FlexLiner er en 3D liner, som benyttes til fundne skader, revner og utætte samlinger. Denne liner er særligt god at bruge i korte rør, hvor man formoder at rørene har en okay stand. Altså, køb professionel udstyr til strømpeforing.

Hvordan skal man gribe opgaven an?

Nogle gange kan projekter med huset virke uoverskueligt, særligt når man har meget noget at gøre som befinder sig under jorden. Man skal dog starte et sted, og det gør man i dette tilfælde bedst ved at udføre en tv-inspektion. Hvor man noterer sig følgende ting; kloaklednings dybde, længde, dimensioner, retningsændringer, grenrør og et overordnet billede af kloakledningens tilstand. I denne sammenhæng er det en stor fordel hvis man har tegninger over sine kloaksystemer under huset eller bygningen, da det er med til at skabe et meget bedre overblik. Hvis man ikke har dette, kan man selv eller med professionel hjælp rekvirerer dem ved hjælp af en sådan TV-inspektion.

Forebyg skader i kloakken

Selvom det er en nemmere og bedre løsning med strømpeforing end en klassisk kloakrenovation, så er reparationer aldrig billige. Så man kan med fordel gøre en personlig indsats for at forebygge skader på kloakrørene. Der er ting man ikke kan gøre meget ved, andet end at få foretaget årlige tjek. Det kan være ting som at få tjekket op på om der er forekommet forstoppelser ved rottespærre eller skader fra omkringliggende rødder. I hjemmet kan man med fordel undlade at smide bind, bleer og kattegrus i toilettet, for at sikre sig mod forstoppelser der kan medføre skader på kloakledningerne.