Indret en indbydende reception til din virksomhed

Mange virksomheder har en kontorbygning, hvor de skal byde både kunder, gæster og medarbejdere velkomne. Dette sker typisk i receptionen, som oftest er første sted, man møder, når man træder ind i bygningen. En reception er tiltænkt mange forskellige formål, og blandt de vigtigste er altså, at diverse gæster i huset bliver taget imod på bedste manér. Det er her gæster eller kunder tilbringer de første minutter af deres besøg, og af den grund er det væsentligt at give et godt indtryk. Læs med her og hent inspiration til indretningen af en indbydende reception.

Visuelle elementer til reklame og pynt

I enhver reception er det en god idé med forskellige visuelle elementer, som kan have forskellige formål. Noget kan være til for blot at pynte, så omgivelserne virker mere sammenhængende og æstetiske. Dette kan eksemplificeres ved fine billeder på væggene, som måske endda repræsenterer virksomheden. Andre visuelle elementer kan bruges til at skabe lidt reklame for virksomhedens diverse tiltag eller kampagner. For eksempel kan man anvende et roll up banner, hvorpå man kan printe budskaber, billeder eller noget helt tredje, som gæsterne i receptionen både kan beundre og blive informerede igennem.

God stemning med musik og planter

Når gæsterne træder ind i receptionen, skal de gerne blive mødt af en positiv og indbydende stemning. De skal føle sig velkomne og godt tilpas i omgivelserne, så de har mulighed for at slappe af, inden de skal videre til møde, workshop eller andet. Her kan der være flere gode redskaber at have ved hånden, for at danne den helt rette atmosfære i receptionen. For eksempel kan god stemningsmusik gøre underværker, så der ikke er for stille, ej heller for larmende. Desuden er lidt grønne planter heller aldrig dårligt for øjet, idet det kan have en beroligende og fredelig virkning på sine omgivelser.