Et gulv der passer perfekt til kælderen eller garagen

Når man skal have renoveret sin bolig, er det en længere proces, hvor man skal træffe nogle valg, som kan være svære. Det kan være en god idé at snakke med hinanden om, hvad i begge tænker, der skal indgå i renoveringen. Det kommer også an på, hvad der skal laves, det afhænger af jer. Har I en kælder, som I gerne vil have renoveret, kan det være en god idé at overveje, hvad kælderen skal bruges til. Hvis den skal bruges til hårde ting, såsom vaskekælder, opbevaring af havemøbler eller noget helt tredje, kan man med god grund vælge at lægge et epoxygulv.

Et gulv efter ens egen smag

Et epoxygulv egner sig godt til en kælder, da det er en hård gulvtype og derfor ikke egner sig til indendørs brug. Det består af ren epoxy, som har en tyk konsistens, og derfor kræver det en del arbejde, når man påfører gulvet. Et epoxygulv påføres primært på betongulv, klinker, fliser eller flydemørtel. Der er mange fordele ved et epoxygulv, da man selv kan vælge farven på gulvet, derudover kan man også selv vælge, den ønskede type sten. Derfor er det oplagt at vælge dette type gulv, da man på denne måde kan få tilpasset ønsker og behov.

Store anvendelsesmuligheder

Epoxygulv er god i en kælder, men det er også et gulv, som er velegnet til en garage. Så hvis I både har en kælder og garage, kan I kombinere disse to ting og få et gulv, som I ikke vil fortryde. Gulvet er en skridsikker løsning. Anvendelsesmulighederne er utallige med et epoxygulv. Gulvet kan være glat og elegant, derudover er det også skridsikkert og rustikt afhængig af, hvad man vælger. Samtidig er gulvet fugefri, hvilket betyder, at det er en fordel i forhold til forbindelsen med slidstyrke, hygiejne og belastning af gulvet.