Få rådgivning til dit næste bygge- eller renoveringsprojekt

Måske du ønsker en større renovering af boligen eller at bygge et helt nyt hus? Processen indebærer flere til- og fravalg, som for nogen kan være et svært valg at træffe. Uanset om der er tale om et renoveringsprojekt eller nyt byggeri, så kan du få professionel rådgivning af ingeniører og arkitekter, som du kan læse nærmere om her.

Sådan kan en ingeniør og arkitekt hjælpe dig

Når du skal renovere eller bygge noget nyt, er der flere stillingstagende og områder, som du bør være opmærksom på. Du kan overveje at benytte en ingeniør og arkitekt, såsom virksomheden HANSEN, der har flere ingeniører og arkitekter ansat, hvis du ikke har den store erfaring med byggeri. Netop ingeniører og arkitekter har stor erfaring og viden om byggeprocesser og designs. De kan derfor rådgive dig om blandt andet indeklimaet, konstruktionen og bæredygtige tiltag samt finde optimale løsninger til boligen.

Beregning af energirammekrav

Uanset om boligen skal bygges fra ny eller din nuværende bolig skal renoveres, så skal energirammen beregnes, som skal indsendes til myndigheder, idet energirammen skal overholde bygningsreglementet. Det er derfor vigtigt at have øje for, hvordan vinduerne placeres og størrelsen, som i øvrigt er vigtigt for indeklimaet og dagslyset i rummene. Dette kan energikonsulenter, blandt andet hos HANSEN, hjælpe dig med, så du får en bolig med et højt energimærke.

Se dit kommende byggeprojekt i en realistisk 3D visualisering

De fleste ønsker at opnå sin drømmebolig, men det kan være svært at se huset for sig i virkeligheden. En af de smartere teologiske muligheder, som blandt andet HANSEN tilbyder, er at du kan se dit byggeprojekt i en realistisk 3D visualisering. På den måde har du mulighed for at få en detaljeret visualisering af dit byggeri, inden det overhovedet er påbegyndt. Det giver dig ligeledes mulighed for at se huset ind- og udvendigt og foretage eventuelle ændringer.