Praktiske løsninger med mezzaniner på dit lager

Har du en lagerbygning, hvor pladsen er begyndt at være trang? Måske det har ledt til tanker om, hvorvidt I kan være nødt til at udvide med nye og større lagerbygninger. Det er en investering, men det kræver også en vis sum penge, og det er ikke sikkert, det er noget, I har budgetteret med i øjeblikket. Derfor er der heldigvis mange andre løsninger, der kan vise sig at fungere for jer.

Med mezzaniner får I muligheden for at udnytte pladsen I de lagerbygninger, I allerede har, bedre. Mezzaniner er indskudte etager, I kan få monteret i jeres lagerhal. De monteres på fritstående søjler, og da det er en relativt simpel proces, kommer det ikke til at forstyrre driften noget særligt. Det giver jer muligheder for at have hylder til pluk og pak på to etager frem for en og kan altså vise sig som en god investering. Læs meget mere om det og find det her.

Sikkerhed i top

Når I får monteret mezzaniner, er det vigtigt, at sikkerheden er prioriteret. Derfor vil der også altid være trapper med 45 graders vinkel, hvor der er gelænder, samt rækværk monteret omkring hele mezzaninen. Det er jeres tryghed for, at I kan bruge den, uden der er risiko for fald eller lignende. Desuden vil trapperne være skridsikre, hvilket også kan vise sig som en værdifuld idé.

Rigtig mange lagerbygninger har i dag fået mezzaniner monteret, og det betyder da også, at der er god erfaring med at bygge netop denne type af indskudt etage i lagerbygningerne. Det er også jeres sikkerhed for, at I foretager en investering, der kommer godt igen. I vil naturligvis være i kontakt med leverandøren og montøren undervejs i forløbet, hvor det blandt andet er nødvendigt at få målt op til det, så I får leveret i den rette størrelse.