Sådan skaber du et stabilt fundament til indkørsler, gangstier og terrasser

Har du/I lige købt en grund, et hus eller et sommerhus? Så kan det være, at I skal i gang med at renovere og anlægge ny have. Det kan også være, at I har et hus i forvejen, men ønsker at modernisere haven, så den fremstår ny og sprudlende efter en lang og kold vinter. Uanset hvad, er der mange, der spørger, hvordan de skal få sådan et projekt i hus, uden at det koster en halv bondegård og kræver mange dyre materialer.

Her i denne artikel vil vi derfor se nærmere på, hvordan I med stabilgrus kan få anlagt en flot indkørsel og gangstier i haven, som det er lækkert at gå, lege og være på.

Få anlagt gangstier i haven med stabilgrus

Stabilgrus er ideelt, hvis I skal have anlagt en ny indkørsel og gangstier i haven. Derudover kan I også anlægge en ny flot terrasse med stabilgrus. Det er noget, som I kan se mere om her, hvor I kan blive inspireret til køb og anvendelse. Stabilgrus er det, som mange bruger, når de skal have anlagt gangstier i haven.

Hvis I for eksempel har en have, der er meget belagt med græs, buske og træer, kan det være både flot og meget anvendeligt at få anlagt gangstier, hvoraf I kan gå igennem haven. Dette fører som regel med sig, at I får brugt haven mere og som regel får I også brugt mere af den bagerste have mere, fordi der nu er en gangsti, der appellerer til, at I bevæger jer derned. Det kan også lede børnene på vej til sandkassen eller gyngestativet, så det er let at finde vej igennem haven, især hvis det er en meget stor have.

Vælg selv leveringsformen

Når I får leveret dette stabilgrus, bliver det leveret i big bags på paller. Bor I, i Jylland eller på Fyn, er leveringen gratis, mens det koster 100 kr. pr. palle, hvis I bor på Sjælland. Dernæst kan I vælge i købsprocessen, hvordan pallerne skal leveres, og her kan I vælge mellem levering med forvogn, medbringertruck eller kran (med løft over hæk).

Dette koster forskellige beløb og se mere, når du bestiller. Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange paller, I skal have leveret, så rådfør jer eventuelt med firmaet, inden I bestiller. På denne måde kan I være sikre på at få den rette leveringsform.

Få lavet en flot indkørsel

Trænger jeres indkørsel til en renovering eller skal I have lavet en helt ny? Så er stabilgrus lige sagen til at lægge i indkørslen. Det er flot og pænt at se på og godt og stabilt at gå og køre på. I lægger først stabilgruset og dernæst en pæn flisebelægning ovenpå.

Med stabilgrus er I sikret, at fundamentet er stabilt til jeres fliser og ikke sætter sig og bliver ujævnt. Rigtig god fornøjelse med haven, indkørslen eller terrassen.