Få mest muligt ud af din etværelseslejlighed

Der vil uden tvivl være mange fordele ved at bo i en etværelseslejlighed. For mange mennesker giver det mulighed for at bo alene på en måde, man har råd til. Derudover kan der også være andre gode grunde til at vælge sådan en bolig. Men der er særligt én ting ved sådan en bolig, som kan give nogle udfordringer, og det er risikoen for pladsmangel. Men så handler det bare om at vide, hvordan du får mest muligt ud af det, du har.

Få en sovesofa

Sovesofaer er måske en af de bedste opfindelser til etværelseslejligheder. For med netop dette møbel har du mulighed for at have både en stue og et soveværelse i samme rum. Du skal bare slå sengen ud eller pakke den sammen efter behov.

Om dagen kan din seng fungere som sofa. Således har du plads til gæster eller til bare at sidde et sted. Om natten kan din sofa så fungere som seng, så du faktisk har et behageligt sted at sove.

Med netop dette møbel kan du altså få en fleksibel indretning, som kan tilpasses dine behov i løbet af dagen.

Find den rigtige form for opbevaring

Foruden senge-sofa-problematikken er der særligt én anden ting, som kan forvolde problemer. Det er spørgsmålet om, hvordan du skal opbevare dine ting. For opbevaringsplads er typisk en mangelvare i et mindre hjem.

Der findes mange forskellige løsninger. Nogle gange skal du måske tænke lidt kreativt. Langt henad vejen handler det dog også om at finde fleksible løsninger.

Sørg så vidt muligt for at udnytte al plads, eksempelvis under din sofa eller seng, langs vægge ved hjælp af reoler og i skuffer og skabe.

Måske kan du desuden have glæde af eksempelvis rulleborde, så du kan flytte på dine ting. Sådan er det aldrig i vejen, men du kan trods alt opbevare dine småting et sted.