Sådan skal dit badeværelse se ud anno 2023

Skal du bygge nyt badeværelse eller renovere dit nuværende, og ønsker du det moderne valg? Så kan du med ro i maven vide, at det er tidsløse og funktionelle badeværelser, som trender lige nu.

Det inkluderer rene linjer og materialer, som er nemme at vedligeholde. Samtidigt tages der personlige valg, så dit badeværelse kan passe perfekt til din husstand, og ikke gå på kompromis med jeres måde at leve på.

Kom an 2023 – hvis du ønsker at genopfriske dit hjems mindste, men alligevel et af dets vigtigste og mest brugbare rum – så hepper vi på dig! Vil du blive klogere på at bygge et badeværelse, så se her

Spa og wellness i dit eget hjem

Badeværelset er et rum, som man bruger meget tid, derfor trender det, at det skal være et rum, som har fokus på velvære og afslapning – hvilket vil gøre din hverdag nemmere og samtidigt ser det æstetisk ud.

Det skal være et rum, hvor du kan afkoble og tage dig af din krop. Det er de store ’walk-in-showers’, som i særdeleshed trender lige nu – dem, hvor man sagtens kan stå flere familiemedlemmer og have afslapningstid sammen. På den måde kan man både spare tid ved at gå i bad flere på en gang, og man får skøn kvalitetstid.

Det hitter også at få flotte, integrerede reoler, hvor håndklæder kan rulles og duftepinde kan sættes op for at skabe en ægte hjemme-spa. Også lyset på badeværelset skal være roligt, så kroppen kan komme helt ned i gear.

Naturen bydes velkommen indendørs

Farverne på badeværelset inviterer naturens rolige stemning indenfor. Det er nemlig jordfarver og varme farver, som vi vil se – og allerede nu ser på badeværelset i hustandene. Farverne skal komplimenteres med detaljer af messing for at sætte prikken over i’et og give et eksklusivt look, som var man på et trendy hotel i en hot storby.

Er du mere modig på at invitere naturen indenfor, så trender grønne badeværelser også. Hvad end det er grønne fliser eller grønne vægge, så er det noget, vi kommer til at se mere af i nærmeste fremtid.

Træskabe og møbler er det nye sort – det ser vi også i køkkenet. Det er altså ikke længere det hvide udtryk, som dominerer, men vi vil i høj grad se, at materialerne bliver træ, som skaber en rolig stemning på badeværelset.